Fundacions per a una societat millor

Demos, el fòrum de fundacions i societat civil, va acollir el passat 26 de novembre diferents reflexions sobre les aportacions que fa el món fundacional a la societat d’avui. Promogut per l’Asociación Española de Fundaciones, de la qual la Fundació Universitària del Bages forma part, aquest espai de reflexió anual em va permetre compartir coneixement i experiència sobre lideratge i desenvolupament d’equips. Vaig presentar-hi, juntament amb el Carles Mendieta, el Management Colors, una eina molt potent de creixement personal en el marc d’equips de treball. La seva millor virtut és que permet dibuixar itineraris formatius i de desenvolupament de capacitats personals i professionals de manera gràfica i amb un important component lúdic. Jugar no està renyit amb aprendre, així com generar bons ambients de treball és essencial perquè les persones aportin el millor d’elles mateixes als objectius comuns.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*
*

Normes del blog
L'equip de comunicació revisarà les opinions per evitar la difusió de comentaris no apropiats o insults. Només es publicaran comentaris signats amb nom i cognoms. Els comentaris es publicaran de dilluns a divendres de 8 a 6. Fora d'aquest horari no s'aprovaran opinions.