Simulació i innovació atrauen prop de 600 persones a UManresa

Simular per innovar, innovar per millorar. Aquest és el lema de la Sociedad Española de Simulación y Seguridad del Paciente (SESSEP) per al seu congrés del 2018. UManresa – FUB acull, des d’avui i fins dissabte, aquest esdeveniment, en el qual participaran prop de sis-centes persones vingudes de diferents punts de l’Estat Espanyol.

Ho fa amb molta il·lusió, amb voluntat de refermar la seva aposta per la simulació com a metodologia d’aprenentatge. Aquesta és una aposta que ve de lluny i que s’ha traduït, fins ara, en la creació a UManresa d’un equip potent de persones formades per utilitzar-la de manera eficient i en la inversió continuada en equipaments que ha permès dotar el Centre Internacional de Simulació i Alt Rendiment Clínic (CISARC) amb tecnologia puntera.

Personal qualificat i infraestructures han permès fer un ús intensiu i transversal de la simulació en tots els programes formatius (de grau, postgrau i màster o especialització) i posar en marxa el primer màster universitari en metodologia de la simulació de l’Estat Espanyol. Acollir el congrés de la SESSEP és un reconeixement a la feina feta i a l’actitud pionera que hi ha al darrere. També una gran oportunitat per continuar aprenent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*
*

Normes del blog
L'equip de comunicació revisarà les opinions per evitar la difusió de comentaris no apropiats o insults. Només es publicaran comentaris signats amb nom i cognoms. Els comentaris es publicaran de dilluns a divendres de 8 a 6. Fora d'aquest horari no s'aprovaran opinions.