Una primera pedra per continuar creixent

Avui, hem col·locat la primera pedra del nou espai FUB3, al vell recinte de l’Escorxador de Manresa. La comunitat universitària i una bona representació de diferents institucions manresanes hem celebrat l’inici de les obres amb plena consciència de la seva transcendència: tant per a la universitat com per a la ciutat.

El creixement de l’activitat de la FUB-UManresa té repercussions a diferents nivells: converteix la ciutat en pol d’atracció d’estudiants i de professorat; incrementa la seva dotació de serveis a disposició de la ciutadania i en millora la qualitat de vida; i té un impacte positiu en el mercat de treball i en l’economia locals. A més, l’ampliació del campus universitari millora la qualitat urbanística de Manresa. En el passat, el creixement de la FUB, va permetre urbanitzar de nou la zona universitària; amb el nou espai FUB3, la institució ha optat per recuperar i donar un nou ús a una peça del patrimoni arquitectònic local, el vell recinte de l’Escorxador, obra de l’arquitecte Oms. I és que, com en tot allò que fa, i també a l’hora de créixer, la FUB fa ciutat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*
*

Normes del blog
L'equip de comunicació revisarà les opinions per evitar la difusió de comentaris no apropiats o insults. Només es publicaran comentaris signats amb nom i cognoms. Els comentaris es publicaran de dilluns a divendres de 8 a 6. Fora d'aquest horari no s'aprovaran opinions.