UManresa torna al Saló de l’Ensenyament

Ahir, 14 de març, va obrir portes una nova edició del Saló de l’Ensenyament  i UManresa, com a campus de la UVic-UCC, no ha faltat a la cita amb voluntat de mostrar els elements diferencials de la seva oferta formativa: aprenentatge per simulació i entrenament de l’actitud emprenedora. Aquests són els eixos transversals del currículum dels sis graus universitaris que imparteix: Infermeria, Fisioteràpia, Podologia, Logopèdia, ADE i Mestre d’Educació Infantil. L’objectiu d’aquesta aposta és assegurar que els alumnes es graduen amb una base sòlida d’habilitats professionals que completin l’imprescindible bagatge teòric i fomentar una actitud proactiva davant de les oportunitats que es tradueixi en capacitat d’iniciativa per a l’impuls de projectes per compte propi o per a tercers.

UManresa també compta amb un estand a l’espai del Saló dedicat a la formació professional. Ha aprofitat l’ocasió per presentar-hi dos nous cicles formatius de grau superior (CFGS): un d’Educació infantil, amb atenció especial a la incorporació de la ciència i l’experimentació a les primeres edats; i un altre de Gestió d’entitats i clubs esportius, sobre la base del currículum del cicle d’Administració i Finances. Aquests dos nous estudis s’afegeixen al que ja es va implantar al Campus Professional UManresa fa tres cursos de Pròtesis dentals.

L’estand d’UManresa va rebre la visita del secretari d’Universitats i Recerca de la Generalitat, Arcadi Navarro; el secretari general d’Ensenyament, Lluís Baulenas, i el secretari general d’Empresa i Coneixement, Pau Villòria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*
*

Normes del blog
L'equip de comunicació revisarà les opinions per evitar la difusió de comentaris no apropiats o insults. Només es publicaran comentaris signats amb nom i cognoms. Els comentaris es publicaran de dilluns a divendres de 8 a 6. Fora d'aquest horari no s'aprovaran opinions.