Premiar la tenacitat davant l’adversitat

El Premi Séquia d’enguany reconeixerà les trajectòries del metge i investigador biomèdic Pere-Joan Cardona i de la Coral Infantil de les Escodines, en les categories individual i col·lectiu, respectivament. Avui hem fet públic el veredicte del jurat a la sala d’actes de la FUB. La seva tria consolida l’aposta del guardó per posar en valor les actituds resistents i proactives davant l’adversitat; del fer molt amb molt poc, tot suplint la manca de recursos per la potència del treball en equip i la força de la creativitat i l’enginy.

Aquesta segona edició consolida la iniciativa impulsada per la Fundació Aigües de Manresa-Junta de la Sèquia i la Fundació Universitària del Bages-UManresa, l’any passat. El premi es va crear per la Festa de la Llum del 2017, en què la FUB-UManresa va ser-ne l’entitat administradora. El seu objectiu és reconèixer que persones i grups que treballen amb actitud positiva i constructiva en benefici del progrés de la societat manresana i que, en aquest sentit, són hereus de l’esperit dels constructors de la Séquia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*
*

Normes del blog
L'equip de comunicació revisarà les opinions per evitar la difusió de comentaris no apropiats o insults. Només es publicaran comentaris signats amb nom i cognoms. Els comentaris es publicaran de dilluns a divendres de 8 a 6. Fora d'aquest horari no s'aprovaran opinions.