Avinent, un aliat excepcional

El Campus Professional UManresa ha trobat en AVINENT un aliat excepcional. És una empresa que ha generat tecnologies digitals per substituir processos convencionals. La seva capacitat d’innovació es transfereix a l’aula i aporta un gran valor a la formació que reben els nostres alumnes.

Aquesta i altres reflexions sobre l’aliança entre AVINENT i el CFGS de Pròtesis dentals d’UManresa i la importància de la relació entre la universitat i l’empresa en la transferència de coneixement es recullen a l’entrevista que publica el blog d’AVINENT.

Llegiu l’entrevista completa [>]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*
*

Normes del blog
L'equip de comunicació revisarà les opinions per evitar la difusió de comentaris no apropiats o insults. Només es publicaran comentaris signats amb nom i cognoms. Els comentaris es publicaran de dilluns a divendres de 8 a 6. Fora d'aquest horari no s'aprovaran opinions.