Més alumnes, nous projectes estratègics

484 nous alumnes, un 16,6% més que el curs passat: per tercer any consecutiu el campus UManresa augmenta el nombre de nous accessos i consolida així la tendència de creixement iniciada amb la federació a la UVic-UCC, el 2014. Les noves incorporacions augmenten tant a la facultat de Ciències de la Salut (amb un increment del 15%) com a la de Ciències Socials (que creix un 28%). Distribuïts en 6 titulacions i un doble grau, UManresa compta, aquest curs 2017-2018, amb un total de 1.608 alumnes matriculats, una xifra que suposa un increment del 8,7% en relació a l’anterior.

El bon comportament de la matrícula d’aquest curs és una bona notícia que reforça les apostes estratègiques que la Fundació Universitària del Bages, com a campus Manresa de la UVic-UCC, té plantejades per als propers mesos. En destaca la consolidació de l’aposta de la simulació com a metodologia d’aprenentatge de manera transversal a tots els estudis i nivells de formació, amb projectes com ara: el màster oficial de Metodologia de la Simulació, únic a l’Estat Espanyol; l’organització del congrés de la Sociedad Española de Simulación y Seguridad del Paciente, el proper mes d’abril; l’activitat de simulació del grau en Medicina; o el desenvolupament de la càtedra en simulació i seguretat del pacient. Altres projectes també importants tenen a veure amb el creixement del Lab 0-6, del Campus Professional, de la formació contínua, de l’activitat assistencial a la Clínica Universitària o de la recerca que duen a terme diferents grups d’investigadors.

A més dels projectes estrictament vinculats a la universitat, enguany, tenim sobre la taula, un projecte que és alhora de ciutat: la recuperació del recinte modernista de l’Escorxador per tal que pugui acollir el complex FUB3, un nou espai perquè l’activitat acadèmica pugui continuar creixent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*
*

Normes del blog
L'equip de comunicació revisarà les opinions per evitar la difusió de comentaris no apropiats o insults. Només es publicaran comentaris signats amb nom i cognoms. Els comentaris es publicaran de dilluns a divendres de 8 a 6. Fora d'aquest horari no s'aprovaran opinions.