Beques per estudiar i créixer com a persones

Avui, a la Fundació Universitària del Bages, hem repartit 78.000€ en beques que permetran a 44 alumnes iniciar o continuar els seus estudis a UManresa, siguin de grau universitari, siguin de cicle formatiu de grau superior. Són ajuts que compten amb el suport de CaixaBank i que estan vinculats a la col·laboració en activitats socials impulsades per diferents entitats del territori. Així, a més de fer accessible econòmicament la nostra oferta formativa, són també una oportunitat de creixement i desenvolupament personal per als seus beneficiaris.

Les beques UManresa-CaixaBank són fruit d’un acord de cooperació entre les dues institucions que té ja 4 anys de vida. I és que, de fet, el de la responsabilitat social és un àmbit de confluència en el qual tant CaixaBank com la Fundació Universitària ens sentim còmodes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*
*

Normes del blog
L'equip de comunicació revisarà les opinions per evitar la difusió de comentaris no apropiats o insults. Només es publicaran comentaris signats amb nom i cognoms. Els comentaris es publicaran de dilluns a divendres de 8 a 6. Fora d'aquest horari no s'aprovaran opinions.