Samsung – FUB-UManresa, un acord amb molt de futur

Una delegació de directius de l’empresa Samsung van visitar, ahir, 25 d’octubre de 2017, les instal·lacions d’UManresa-FUB per conèixer de primera mà el nou espai Sonoschool, ubicat a la Clínica Universitària i equipat amb ecògrafs produïts per la multinacional asiàtica. En formaven part responsables de diferents àrees de la companyia, tant de la seu central de Corea com d’Europa.

La posada en marxa d’aquesta aula és fruit de l’acord de col·laboració entre Samsung i UManresa-FUB per a la formació de professionals de la salut en diagnòstic per la imatge a partir d’ecògrafs. Aquest és el primer de l’empresa coreana amb un centre universitari a l’Europa occidental. L’aula Sonoschool equipada per Samsung permetrà introduir aquesta tecnologia en la formació tant de graus com de postgrau i màster en Ciències de la Salut. També en la formació continuada de professionals sanitaris.

Formaven part de la delegació de Samsung: Insuk Song, vicepresidenta de Samsung, SunWoo Joon,  Clinical Research Director de Samsung i Antonio Scarpellini, Health and Medical Equipment Ultrasound Sales Manager Samsung. Per part d’UManresa-FUB hi han pres part Valentí Junyent, alcalde de Manresa i president del Patronat de la FUBages; Valentí Martínez, director general de la FUBages; i Sílvia Mas, vicerectora del Campus Manresa de la UVic-UCC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*
*

Normes del blog
L'equip de comunicació revisarà les opinions per evitar la difusió de comentaris no apropiats o insults. Només es publicaran comentaris signats amb nom i cognoms. Els comentaris es publicaran de dilluns a divendres de 8 a 6. Fora d'aquest horari no s'aprovaran opinions.