Els advocats prenen el relleu

La Fundació Universitària del Bages (FUB) va presentar, ahir, 7 de juny de 2017, el balanç de l’administració de la Festa de la Llum 2017. És un encàrrec que va entomar, ara fa un any, i que ha dut a terme complint totes les expectatives, tant de participació com d’equilibri entre el respecte a la tradició i la incorporació d’elements innovadors. L’actitud proactiva que va permetre la construcció de la Sèquia el segle XIV ha estat el fil conductor de la festa. La FUB ha volgut posar en valor aquest esperit creatiu i proactiu i reivindicar-ne la seva actualitat, encara avui, al segle XXI.

Entre els actes organitzats per la FUB, en destaquen aquells que deixaran pòsit en la festa: la instal·lació d’una font freda al campus, la creació de les ametlles de la Llum del segle XXI, juntament amb els pastissers artesans de la ciutat i la Fundació Alícia, i la convocatòria anual del Premi Sèquia per reconèixer les actituds compromeses amb el benestar col·lectiu de persones i col·lectius de la ciutat.

El Plenari de l’Associació de la Misteriosa Llum, celebrat ahir, va servir per donar compte dels resultats de la festa d’enguany i, també, per traspassar l’encàrrec als propers administradors, el Col·legi d’Advocats de Manresa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*
*

Normes del blog
L'equip de comunicació revisarà les opinions per evitar la difusió de comentaris no apropiats o insults. Només es publicaran comentaris signats amb nom i cognoms. Els comentaris es publicaran de dilluns a divendres de 8 a 6. Fora d'aquest horari no s'aprovaran opinions.