Manresa, ciutat cardioprotegida

El conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Antoni Comín, va presidir, el passat 7 d’abril de 2016, un acte institucional al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Manresa en què va agrair una iniciativa que ha permès el desplegament d’una xarxa de 31 desfibril·ladors, situats en diferents indrets públics de la ciutat. Es va fer un reconeixement explícit a les empreses que han col·laborat a fer de Manresa una ciutat cardioprotegida: Aigües de Manresa SA, Centre Mèdic ITCO SLP; CUBE Fitness SL; Denso Barcelona SAU; Distribuidora Joan SA; Fundació Althaia, Xarxa Assistencial Universitària de Manresa FP; Fundació Sociosanitària de Manresa; Fundació Universitària del Bages; Funderia Condals SA; KS Carrosseries SL; Mèmora Serveis Funeraris de Barcelona SA I Veritas – Palacios Marco SL.

L’acte va comptar també amb la participació de l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent; la regidora de Salut, Mercè Rosich; el director general de la Mútua General de Catalunya, Daniel Redondo; i el president de Rotary Club Manresa Centre, Santiago Vivancos. També hi va intervenir el periodista i divulgador Marcel Gorgori.

Més informació sobre l’acte [>]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*
*

Normes del blog
L'equip de comunicació revisarà les opinions per evitar la difusió de comentaris no apropiats o insults. Només es publicaran comentaris signats amb nom i cognoms. Els comentaris es publicaran de dilluns a divendres de 8 a 6. Fora d'aquest horari no s'aprovaran opinions.