Fer-se preguntes, atrevir-se a pensar diferent

Fer-se preguntes de manera constant i sistemàtica, atrevir-se a pensar diferent, perseguir els propis somnis, no tenir por al fracàs i buscar la felicitat treballant per fer un món millor. Són els consells que la Dra. Mara Dierssen, doctora en Medicina i experta mundial en neurobiologia i farmacologia, va donar als 213 alumnes que, ahir, es graduaven al campus Manresa de la UVic-UCC, després de seguir, durant tot el curs, un programa de màster, postgrau o de formació per a majors de 55 anys. Són instruccions per a la vida estretament connectades amb la seva experiència com a científica. I és que la ciència no és només fets, dades i raó, és també passió: passió per entendre, passió per contribuir al benestar col·lectiu. Per això, en la seva lliçó de comiat, va convidar tots els postgraduats a pensar diferent i a actuar i, com a neurobiòloga, va recordar-los que tots som escultors del nostre propi cervell i, per tant, capaços de modificar la nostra percepció del món.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*
*

Normes del blog
L'equip de comunicació revisarà les opinions per evitar la difusió de comentaris no apropiats o insults. Només es publicaran comentaris signats amb nom i cognoms. Els comentaris es publicaran de dilluns a divendres de 8 a 6. Fora d'aquest horari no s'aprovaran opinions.