Anna Veiga: la ciència al servei del benestar de les persones

El campus Manresa de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) va acollir, el 7 de maig de 2015, la investidura d’Anna Veiga com a doctora honoris causa. Va ser un acte acadèmic de reconeixement a la biòloga i directora del Banc de Línies cel·lulars del Centre de Medicina Regenerativa de Barcelona que, alhora, honorava la nostra comunitat universitària i la feia més sòlida. Veiga, que és la primera dona que rep aquesta distinció per part de la UVic-UCC, va defensar, en el seu parlament, la responsabilitat dels investigadors en la divulgació de la informació científica entre la societat, una feina a la qual ella s’ha dedicat amb entusiasme, al llarg de la seva vida professional. El seu tarannà cordial i planer completa un perfil de persona compromesa amb la recerca, que ha fet de la ciència una eina de millora del benestar i la qualitat de vida de les persones.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*
*

Normes del blog
L'equip de comunicació revisarà les opinions per evitar la difusió de comentaris no apropiats o insults. Només es publicaran comentaris signats amb nom i cognoms. Els comentaris es publicaran de dilluns a divendres de 8 a 6. Fora d'aquest horari no s'aprovaran opinions.