25 anys de treball han convertit la FUB en un actiu social de la Catalunya Central

La Fundació Universitària del Bages (FUB) vam recollir amb il·lusió i agraïment el premi Actius Socials de Regió 7, ahir, 26 de maig de 2015. És un reconeixement al treball tenaç, optimista i constructiu; que sap detectar oportunitats i no té por d’aprofitar-les; que és alhora valent i assenyat; que es pregunta ‘I per què no?’ i no escatima ni mitjans ni dedicació a donar forma a nous projectes, siguin uns nous estudis universitaris, sigui un programa per apropar l’empresa a les aules i les aules a les empreses, sigui la creació d’una clínica universitària pionera en la seva especialització assistencial, siguin iniciatives per acostar el coneixement a nous col·lectius o siguin nous marcs de cooperació per continuar creixent, per afrontar el futur amb més garanties, com aliança amb la UVic-UCC.

Al llarg del darrer quart de segle, són moltes les persones que, fent pinya al voltant de la FUB, han posat el seu talent i esforç per contribuir al benestar del seu entorn, sigui en forma de més coneixement, de millor assistència sanitària, de més activitat social i cultural, de més cohesió, de millors infraestructures o de més activitat econòmica. El premi de Regió 7 ens fa sentir humilment satisfets de la feina que fem dia a dia els que formem part de la comunitat universitària manresana. I, per sobre de tot, és una injecció d’energia per continuar fent el que hem fet els darrers vint-i-cinc anys: treballar al servei de les persones, compromesos amb el territori.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*
*

Normes del blog
L'equip de comunicació revisarà les opinions per evitar la difusió de comentaris no apropiats o insults. Només es publicaran comentaris signats amb nom i cognoms. Els comentaris es publicaran de dilluns a divendres de 8 a 6. Fora d'aquest horari no s'aprovaran opinions.