Valors, essencials per a la governança

Inspiradora la conferència d’Àngel Castiñeiras en el marc d’Ignàgora, celebrada el 16 d’abril de 2015, a la sala d’actes de la FUB. Ens ha parlat de valors i lideratge. Liderar és generar sentit, donar respostes als per quès. El que ens dóna sentit en el món és el nostre projecte de vida i el que dóna qualitat a un projecte de vida són els valors.

El repte del líder és descobrir els valors que hi ha darrere l’actuació del dia a dia i connectar les dues dimensions, pràctica quotidiana i ètica, per tal d’assegurar la coherència entre el que es pensa, el que se sent, el que es diu i el que es fa.

Avui, els valors ja no són només elements a tenir en compte per configurar un model de país o ciutat o d’empresa sinó que s’han convertit en essencials per a la governança del futur.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*
*

Normes del blog
L'equip de comunicació revisarà les opinions per evitar la difusió de comentaris no apropiats o insults. Només es publicaran comentaris signats amb nom i cognoms. Els comentaris es publicaran de dilluns a divendres de 8 a 6. Fora d'aquest horari no s'aprovaran opinions.