El CISARC convida a reflexionar sobre equips d’alt rendiment

Persones amb perfils i capacitats complementàries, orientades a un mateix propòsit i amb valors compartits: són els ingredients d’un equip d’alt rendiment. La jornada organitzada pel Centre de Simulació i Alt Rendiment Clínic (CISARC), el 22 d’abril de 2015, ens convidava a reflexionar i compartir coneixement al voltant d’aquest concepte indissociable d’un altre: el lideratge, un lideratge entès com la capacitat de fer funcionar la ‘química’ del grup, a partir de la generació de confiança, la gestió de la diversitat, la capacitat per delegar i, per sobretot, una escolta activa i permanent.

El conseller de Salut, Boi Ruiz, va cloure la jornada posant de relleu el paper pioner de la Fundació Universitària del Bages, seu del campus Manresa de la UVic-UCC, en la innovació docent en l’àmbit de les Ciències de la Salut. El CISARC n’és una bona mostra i vam tenir ocasió de visitar-lo en acabar les ponències: un centre que es proposa aprofitar la metodologia de la simulació en la formació de professionals de la salut i el desenvolupament organitzacional de les empreses del sector per augmentar la seguretat dels pacients, reduir els errors i impulsar pràctiques clíniques innovadores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*
*

Normes del blog
L'equip de comunicació revisarà les opinions per evitar la difusió de comentaris no apropiats o insults. Només es publicaran comentaris signats amb nom i cognoms. Els comentaris es publicaran de dilluns a divendres de 8 a 6. Fora d'aquest horari no s'aprovaran opinions.