Consell de Ciutat: reflexió i debat al servei de Manresa

Els membres de la comissió permanent del Consell de Ciutat vam cloure el treball realitzat al llarg d’aquesta legislatura municipal, el passat 25 de març de 2015, a la seu de la Fundació Universitària del Bages. Ho féiem amb una valoració positiva tant de la quantitat com de la qualitat del debat i les reflexions que havien propiciat les nostres trobades mensuals. Al llarg dels darrers quatre anys, hem contrastat opinions i hem fet suggeriments per a l’actuació municipal en el terreny de l’atenció a la gent gran, la promoció industrial i econòmica de la ciutat, el turisme, les festes i la revisió del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*
*

Normes del blog
L'equip de comunicació revisarà les opinions per evitar la difusió de comentaris no apropiats o insults. Només es publicaran comentaris signats amb nom i cognoms. Els comentaris es publicaran de dilluns a divendres de 8 a 6. Fora d'aquest horari no s'aprovaran opinions.