Presentem el Campus Professional UManresa

La Fundació Universitària del Bages ha presentat el Campus Professional UManresa, que impartirà estudis superiors no universitaris a partir del curs vinent. D’aquesta manera, se suma a una iniciativa que ja té en marxa la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya que pretén aprofitar el coneixement i les instal·lacions universitàries per oferir formació professional de qualitat. La formació dual, tant a les aules com en el lloc de treball, és un dels segells del Campus Professional UManresa, que iniciarà l’activitat el curs 2015-2016 amb un Cicle Formatiu de Grau Superior de Tècnic en Pròtesis dentals, el primer que s’impartirà a Catalunya amb aquesta modalitat que apropa l’empresa als estudis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*
*

Normes del blog
L'equip de comunicació revisarà les opinions per evitar la difusió de comentaris no apropiats o insults. Només es publicaran comentaris signats amb nom i cognoms. Els comentaris es publicaran de dilluns a divendres de 8 a 6. Fora d'aquest horari no s'aprovaran opinions.