El CISARC aportarà valor als estudis de Ciències de la Salut de la UVic-UCC

El Campus Manresa de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya ha posat en marxa el nou Centre Internacional de Simulació i Alt Rendiment Clínic (CISARC), que ha de millorar els processos d’aprenentatge de professionals de l’àmbit de la salut a partir de la simulació clínica. Aquest nou centre aprofitarà l’equipament de la Clínica Universitària (CU+), un edifici dotat d’espais de simulació clínica d’alta complexitat tecnològica. La creació del CISARC es va aprovar el passat 23 de gener, en la darrera reunió de la Comissió Permanent del Consell General Federatiu de la UVic-UCC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*
*

Normes del blog
L'equip de comunicació revisarà les opinions per evitar la difusió de comentaris no apropiats o insults. Només es publicaran comentaris signats amb nom i cognoms. Els comentaris es publicaran de dilluns a divendres de 8 a 6. Fora d'aquest horari no s'aprovaran opinions.