50 directius experimenten un nou mètode de desenvolupament i organització empresarial

50 directius d’empreses i organitzacions del territori vam reunir-nos el, 19 de febrer de 2015, a la cova de Sant Ignasi per participar en una Jornada de Desenvolupament Organitzacional Sistèmic i humanista que parteix del plantejament que les empreses són organismes vius. La jornada va ser organitzada pels estudis d’Empresa de la Fundació Universitària del Bages, la Fundació Joviat i l’empresa Pinea3 Living Organitzacions, una empresa catalana de consultoria i formació d’abast internacional especialitzada en el desenvolupament organitzacional, d’equips directius i del lideratge creatiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*
*

Normes del blog
L'equip de comunicació revisarà les opinions per evitar la difusió de comentaris no apropiats o insults. Només es publicaran comentaris signats amb nom i cognoms. Els comentaris es publicaran de dilluns a divendres de 8 a 6. Fora d'aquest horari no s'aprovaran opinions.